Suuri Counter-Strike: Global Offensive päivitys saapui mylläämään peliä – lyhyempiä matseja, mellakkakilpiä ja Dust2 -mullistus tarjolla

Mukana myös muun muassa laajennettu tuki tappomatseille ja privaattimatseille.

22.9.2021 18:27

Counter-Strike: Global Offensive on vastaanottanut yhden suurimmista päivityksistään vähään aikaan.

Operation Riptideksi nimetyssä päivityksessä huomiota on heti herättänyt sen tekemä muutos klassikkokartta Dust2:een. Terroristipelaajien aloituspaikasta ei ole enää nimittäin suoraa näköyhteyttä pelikartan strategiselle ovialueelle, minkä toivotaan tuovan joustoa ottelujen alkuun, johon näköyhteydellä oli aiemmin merkittävä, osin tuuripohjainen vaikutus.

Päivitys toki esittelee peliin myös viisi yhteisön luomaa karttaa (Extraction, Ravine, County, Vasalt ja Insertion II) sekä uutta kosmeettista haalittavaa uusittujen tehtävähaasteiden kera. Järjestämään pääsee lisäksi omia yksityisiä Premier-otteluita Valven palvelimilla.

Noin muuten mukaan sopii mahdollisuutta pelata lyhennettyjä maksimissaan 16 kierroksesta koostuvia kilpailullisia pelejä, joiden pitäisi Valven mukaan viedä vain 25 minuuttia. Tappomatsihupia etsivät voivat hekin kääntyä nyt virallisten Free-For-All. ja Team Deathmatch -ottelujen puoleen.

Pelillisellä puolella mellakkakilvet tekevät nekin paluun Counter-Strikeen, joskin ainakin aluksi vain satunnaisissa Hostage-otteluissa. Vastaisuudessa pelaajat voivat myös pudottaa kranaatteja muiden pelaajien käytettäväksi aseiden ja pommin tavoin. Hajanaisina viilauksina Valve on lisäksi lisännyt M4A1-S-kiväärin tekemää kehovauriota, kun Deaglen vahinkoa on vuorostaan vähennetty. Dueliesin hinta on vuorostaan pudonnut.

Kokonaisvaltaisen listan muutoksita voi löytää Operation Riptidelle omistetulta kotisivulta.

Lisää luettavaa