Uusi suuren mittaluokan Hitman myöhästyy – erikoinen julkaisumalli kuitenkin säilyy

Uusi Hitman-peli saapuukin joulukuun sijaan vasta ensi maaliskuussa kehittäjien halutessa hioa pelinsä ensimmäistä lohkoa vielä hieman pidempään. Koko peliä ei vielä maaliskuussa kuitenkaan saada.

22.9.2015 17:18

Seuraava virallinen suuremman luokan Hitman-peli ei ehdikään kauppoihin vielä täksi vuodeksi. Pelisarjasta vastuussa oleva IO Interactive on kertonut pelinsä kotisivuilla, että Agentti 47:n uusi tapporeissu käynnistyy sittenkin vasta maaliskuussa 2016 tulevan joulukuun sijaan.

– Julkaisupäivän siirtäminen ei ole koskaan helppo päätös. Tiedämme, että on turhauttavaa joutua odottamaan peliä pidempään, mutta uskomme tämän tosissaan tarkoittavan, että kykenemme tarjoamaan sujuvan julkaisun ja kaiken kaikkiaan hyvän kokemuksen, tanskalaisstudio tiedottaa.

Myöhästyneestä julkaisuajankohdastaan huolimatta uusi Hitman on edelleen tarkoitus tuoda pelattavaksi osissa. Lykkäyksen myötä IO:lla kuitenkin nyt luvataan, että heti julkaisussa pelistä saataville tuotava lohko tulee olemaan hieman laajempi kuin siitä oli alunperin tarkoitus.

Havainnollistaakseen myös uuden Hitman-pelinsä mittakaavaa, on studio julkaissut tänään tiistaina oheisen kaavion eräästä uuden pelin Pariisiin sijoittuvassa kentästä. Kaaviossa muun muassa luvataan, että uusi kenttä on kuusi kertaa suurempi kuin kolme vuotta sitten julkaistun Hitman: Absolutionin suurin kenttäkokonaisuus.

Lähde: Hitman (kotisivu)

Lisää luettavaa