Surkeudestaan kuuluisa Shaq Fu on edelleen saamassa jatkoa – tässä videotodiste

Joukkorahoituksen kautta jostain kumman syystä eloon ponkaissut Shaq Fu: A Legend Reborn on edelleen työn alla. Todisteena tästä pelistä on julkaistu uutta videokuvaa.

5.12.2015 03:12

Koripalloilijalegenda Shaquille O’Nealin tähdittämä toimintapeli Shaq Fu: A Legend Reborn näyttäisi olevan edelleen tekemässä tuloaan. Perjantaiaamuna järjestetyn The Game Awards -peligaalan yhteydessä pelistä tuotiin julki uusi traileri, joka sekä summaa yhteen jo pelin hölmöä tarinaa että myös näyttää siitä myös hieman pelikuvaakin.

A Legend Reborn on ollut työn alla ainakin viime vuodesta asti. Tuolloin peli keräsi joukkorahoituspalvelu Indiegogon kautta varsin mojovat 458 884 dollaria kehitystään varten. Pelin menestys on ollut varsin hämmentävää seurattavaa, sillä se on tuomassa jatkoa jo reilut 21 vuotta vanhalle Shaq Fu -taistelupelille, joka tunnetaan lähinnä surkeudestaan.

Uutukaista kehittää konsoleita ja pc:tä varten maailmalla vielä varsin tuntematon Big Deez Entertainment. Alkuperäisestä Shaq Fu -pelistä poiketen A Legend Rebornista ei ole muodostumassa enää niinkään taistelupeliä, vaan sen sijaan siitä työstetään enemmänkin Final Fightin ja Street of Ragen kaltaista toimintamätkintää. Pelin on tarkoitus saapua kauppoihin ensi vuonna.

Lisää luettavaa