Strategia- ja roolipelirintamalla ansioitunut Gas Powered Games on saanut rullaamaan ensimmäisen oman Kickstarter-projektinsa. Yhtiö hakee kuluttajilta parhaillaan rahaa Wildman-peliinsä, jonka tarkoitus tuoda yhteen juuri pelitalon taitamat peligenret.

Ohjattavakseen pelaajat saavat Wildmanissa kivikautisen villi-ihmisen, jota sekä varustellaan uusilla tavaroilla että myös uusilla kyvyillä pelin edetessä. Erityisesti seikkaillessa halutaan korostaa hahmon evoluutiota, sillä vihollisia kaatamalla pelihahmo kehittyy heidän teknologiansa myötä luolamiehestä huomattavasti modernimmaksi ilmestykseksi.

Osa pelistä vietetään hahmolla esimerkiksi luolastoissa toimintaroolipelimäisesti seikkaillen, mutta välillä vastaan tulee myös niin sanottuja sotavyöhykkeitä. Näissä pelin on kerrottu muotoutuvan reaaliaikastrategiaa ja MOBA-pelejä muistuttavaksi kokonaisuudeksi.

Kickstarterissa Gas Powered Games hakee parhaillaan 1,1 miljoonaa dollaria projektiaan varten. Se on ehtinyt työskennellä Wildmanin parissa jo tovin aikaa, mutta on tarkoituksella myös jättänyt monia suunnitteluratkaisuja vielä auki, jotta pelaajat itse voisivat niihin vaikuttaa.

Peliä kehitetään alustavasti Windowsille, mutta mitään ei ole tällä saralla lyöty vielä tyystin lukkoon.

Lisätietoja projektista saa sen Kickstarter-sivulta ja oheisesta videosta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa