Supersuosittu Fortnite Battle Royale valloittaa seuraavaksi mobiililaitteet – alustojen välisen pelaamisen kera!

Fortniten suosittu sadan pelaajan battle royale -pelitila on saapumassa piakkoin myös mobiilipelaajien huviksi.

14.3.2018 12:20

Epic Games on paljastanut tuovansa valtavan suosion saaneen Fortnite Battle Royalen saavan seuraavaksi mobiilialustoille.

Tekijät lupaavat mobiiliversion olevan sama sadan pelaajan välinen suursota, jossa on sama kartta, pelattavuus, sisältö ja viikoittainen päivitystahti kuin pc:llä ja konsoleilla.

Vielä suurempana paljastuksena studio ilmoitti lyöttäytyneensä Sonyn kanssa yhteistyöhön ja julkisti Fortnite Battle Royalen tukevan jatkossa alustojen välistä pelaamista sekä hahmonkehitystä pc-, PS4- sekä mobiiliversioiden välillä.

Mobiiliversio saapuu ensimmäiseksi iOS-alustoille, jolla ensimmäiset onnekkaat pääsevät pelaamaan maanantaina. Onneaan voi käydä kokeilemassa rekisteröitymällä pelin kotisivuilla.

Android-versio sen sijaan julkaistaan muutama kuukausi myöhemmin.

Fortnite Battle Royale on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. IOS-versio julkaistaan 12. maaliskuuta ja Android-versio hieman myöhemmin.

Päivitys: Mobiiliversiot toimivat myös Xbox Onen kanssa, mutta sillä rajoitteilla, että PS4- ja Xbox One -pelaajat eivät voi olla samassa pelissä.

Lähde: Epic Games

Lisää luettavaa