Television suosikkisarjoista Supernaturalista ja The Boysista tuttu Jensen Ackles lähtee mättämään robottijoukkoja aivan pian julkaistavassa Atomic Heart -toimintaroolipelissä. Näyttelijän suoritusta ja pelikuvaa esitellään uudella trailerilla.

Trailerilla nuori velhoasuinen tyttö koettaa loitsia elotonta robottia kumoon tässä kuitenkaan onnistumatta. Apuun saapuu Acklesin esittämä majuri Nechayev, joka näyttää tytölle kuinka roboteille annetaan kyytiä oikein kunnolla.

Atomic Heart sijoittuu vuoden 1955 Neuvostoliittoon vaihtoehtoisessa todellisuudessa. Tieteilijät ovat onistuneet kehittämään älykkäitä robotteja ja linkittämään ne tekoälyn avulla sekä toisiinsa että niitä ohjaileviin ihmisiin. Edistysakeleen käyttöönotto menee kuitenkin pahasti mönkään ja omien henkisten demoniensa kanssa painiva Nechaeyv lähetetään paikalle palauttamaan tilanne takaisin hallintaan.

Peli on FPS-muotoinen toimintaroolipeli, jossa pelaajat pääsevät kamppailemaan erilaisia robottivastuksia vastaan. Taisteluista selviäminen vaatii tarkkaavaisuutta ja ympäristöstä löytyvien esineiden hyödyntämistä aseistuksena järeämmän aseteknologian lisäksi.

Peli on Unreal Engine 4 -pohjainen ja sen on kehitellyt Mundfish-studio. Sen julkaisusta vastaavat Focus Entertainment sekä 4Divinity. Pelialustoina toimivat PlayStation 4 ja 5 -konsolit, Xbox One ja Series -konsolit sekä pc. Tarkemmista laitteistovaatimuksista pääsee lukemaan täältä.

Atomic Heart julkaistaan tiistaina 21. helmikuuta. 

Katso pelin tuore traileri alta.

Lisää luettavaa