Super Nintendo -klassikoiden jatkaja päivättiin – Pocky & Rocky Reshrined räiskii kesällä

Söpö ammuskelutoiminta nähdään ainakin ensiksi Switchillä ja PS4:llä.

3.4.2022 21:42

Se söpömpi räiskintäklassikko Pocky & Rocky kokee elvytyksen länsimaisssa 24. kesäkuuta. PlayStation 4:llä ja Switchillä lähdetään tuolloin Pocky & Rocky Reshiredin matkaan, minkä on kerrottu toimivan sarjan kolmantena pääsarjan osana.

Länsimaissa Pocky & Rocky tunnetaan parhaiten kahdesta Super Nintendo -osasta, joskin alkunsa se sai kolikkopelihalleissa Kiki Kaikai -nimisenä Taito-räiskintänä. Sarja nähtiin 2000-luvun alussa myös Game Boy Advancella Pocky & Rocky with Becky -teoksen myötä.

Reshrinedin taustalla toimiva Natsume on kuvaillut, että uusimman pelin kehityksessä on ollut mukana vaikuttamassa sarjan alkuperäisiä tekijöitä. Tyylillisestihän peli mukailee paljon vanhoja SNES-osia, joskin esimerkiksi kuvasuhde on toki tätä päivää. Pelattavia hahmoja tarjolle saadaan viisi, ja räiskimään niillä pääsee niin yksin ja kaverin kanssa.

Julkaisupäiväys vahvistui viimeisimmän New Game+ Expo -lähetyksen yhteydessä. Samaan syssyyn Natsume on avannut yhdessä ININ Gamesin pelin rajattujen fyysisten versioiden ennakkotilaukset, mitä on juhlistettu oheisella trailerilla.

Lisää luettavaa