Super Monkey Ball -klassikot kootaan kokoelmapaketiksi – myös Danganronpa-murhamysteerit kasataan yhteen

Nintendo E3-Direct toi mukanaan kokoelmapakettijulkistuksia. Super Monkey Ball saadaan tosin myös vielä muillekin alustoille kuin Switchille.

15.6.2021 21:39

20 vuoden ikää nyt kesäkuussa juhlistava Super Monkey Ball -sarja saa uuden kokoelmapaketin lokakuun 5. päivä.

Paketti kantaa nimeä Super Monkey Ball: Banana Mania ja se koostaa yhteen remasteroidut versiot kolmesta ensimmäisestä sarjan pääpelistä. Teoksethan ovat siis alkuperäinen Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 sekä Super Monkey Ball Deluxe. Yhteensä tarjolla niissä on satamäärin kenttiä selätettäväksi sekä kourallinen minipelejä myös nautittavaksi.

Banana Mania kiikutetaan saataville niin PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlaYStation 4.lle, Xbox Onelle, Switchille kuin pc:lle.

Kokoelma paljastui osana Nintendon uusinta Direct-verkkolähetystä, jonka myötä myös toisenlainen pelipaketti sai julkistuksensa. Kyseessä oli murhamysteerisarja Danganronpan kaikki kolme pääsarjan osaa yhteen koostava Danganronpa Decadence. Neljäntenä pelinä mukana siinä nähdään myös roolipelijuhlajulkaisu Danganronpa S: Ultimate Summer Camp.

Danganronpa Decadence on määrä nähdä Switchillä vielä myöhemmin tänä vuonna. Paketti itsessään julkaistaan vain fyysisenä, mutta yksittäistet pelit voi napata vielä Switchille myös digitaalisessa kuosissa.

Lisää luettavaa