Super Meat Boy -kehittäjä paljasti uuden pelinsä, julkaisu ensi kuussa

Edmund McMillen jatkaa monenlaisten peliprojektien parissa painimista. Pian ulos saadaan The End is Nigh -tasoloikka.

7.6.2017 21:10

Super Meat Boyta ja The Binding of Isaacia mukana luomassa ollut Edmund McMillen on paljastanut taas uuden pelin. Viimeisimpänä hän on tuonut esille nyt The End is Nighin, jonka mies on luonut tällä kertaa yhdessä Closer-pulmapeliä muun muassa aiemmin tekemässä olleen Tyler Glaielin kanssa.

The End is Nigh huokuu erityisesti Super Meat Boyn henkeä sen tarjotessa jälleen erittäin tarkkaa tasohyppelytoimintaa. Uuden pelin olisi tarkoitus olla nyt kuitenkin myös hieman seikkailullisempi kokonaisuus sen eri kenttien ollessa saumattomammin osa samaa yhtäläistä maailmaa.

Alkunsa The End is Nigh sai viime joulukuussa McMillenin ja Glaielin kokeiltua erilaisia peli-ideoita osana omaa pientä pelijamiaan. Lopulta projekti kasvoi aina vain isommaksi ja nyt se onkin saapumassa ulos Steamiin 12. heinäkuuta ja myöhemmin myös Switchille sekä mahdollisesti muillekin konsoleille.

Parhaillaan The End is Nigh on toinen McMillenilla aktiivisesti työn alla oleva uusi peliprojekti. Lisäksi hän on viime aikoina laittanut kasaan myös pulmaroolipeliksi kutsuttua The Legend of Bum-boa. Aiemmin syyskuussa yhdessä Glaielin kanssa paljastetun 0uroboros-tasoloikkaräiskinnän pitäisi senkin valmistua vielä joskus, mutta toistaiseksi McMillen on kertonut haluavansa pitää hieman taukoa genrestä ja määritellä hieman uudelleen pelin mittasuhteita.

Lähde: Edmund McMillen (tumblr)

Lisää luettavaa