Super Mario -elokuva on nyt virallista – taustalla Kätyrit- ja Itse ilkimys -tekijät

Nintendo on vahvistanut tekevänsä Super Mario -elouvan Illumination Entertainment -animaatiostudion kanssa.

1.2.2018 14:51

Super Mario loikkii seuraavaksi valkokankaalle. Nintendo on vahvistanut työstävänsä Mario-aiheista elokuvaa yhdessä Illumination Entertainmentin kanssa, joka tunnetaan muun muassa Kätyrit– ja Itse ilkimys -animaatioista.

Kuten jo aiemmin huhuttiin, Super Mario -elokuvan tuottaa peli-ikonin luoja Shigeru Miyamoto yhdessä Illuminationin johtajan ja Kätyreiden luojan Chris Meledandrin kanssa. Julkaisupäivää tai muita yksityiskohtia ei vielä paljastettu.

Super Marion rooliin ei ole kiinnitetty vielä näyttelijää, mutta Nintendo-maskotin vakituinen ääninäyttelijä Charles Martinet on hiljattain harjoittanut ääntään tuoreessa videosarjassa, jossa Mario lukee lasten lähettämiä kirjeitä huudahdusten sijaan selkokielellä.

Illuminationin omistaa Universal, jonka kanssa Nintendo tekee entuudestaan tiivistä yhteistyötä Nintendo-aiheisten teemapuistojen kanssa.

Super Mario nähtiin viimeksi valkokankaalla vuonna 1993 julkaistussa Super Mario Bros. –elokuvassa, jossa Marioa ja Luigia esittivät Bob Hoskins ja John Leguizamo. Aivan tämänkaltaista menoa ei sentään pitäisi tällä kertaa olla luvassa. Ohessa sen traileri.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa