Super Bomberman R sai uusia hahmoja – David Hayter palaa Solid Snaken ääninäyttelijäksi

Videopeliääninäyttelyn legenda David Hayter palaa rooliinsa Solid Snakena ja Naked Snakena.

27.6.2018 11:53

Super Bomberman R hakee lisäpotkua uusista pelattavista hahmoista. Teoksessa on jo nyt pelin omien pommittajien lisäksi hahmoja julkaisija Konamin muista peleistä kuten Silent Hill 2, Gradius ja Castlevania. Eri konsoleilla on myös omat yksinoikeushahmonsa. 

Nyt peliin saa päivityksen, joka sisältää lisää uusia hahmoja: pelattavaksi saa Metal Gear -sarjan Raidenin, Solid Snaken ja Naked Snaken sekä esimerkiksi WWE-painija Xavier Woodsin.

David Hayter palaa samalla vuosien tauon jälkeen Snake-hahmojen ääninäyttelijäksi.

Viimeksi Hayteria kuultiin Snaken äänenä vuonna 2010 Metal Gear Solid: Peace Walkerissa. Yksi pelimaailman ikonisimmista ääninäyttelijöistä on maininnut ääninäyttelevänsä Snakea jälleen joulukuussa, Nintendo Switchille ilmestyvässä Super Smash Bros. Ultimate -pelissä. Metal Gear Solid -sarjan uusimmassa osassa, Metal Gear Solid V: Phantom Painissa Snake-roolissa kuulemme Kiefer Sutherlandia.

Super Bomberman R  ilmestyi vuoden 2017 maaliskuussa Nintendo Switchille ja se julkaistiin tämän vuoden kesäkuussa myös PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Klassikkopelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi jo vuonna 1983 useilla alustoille,

Katso uutisen lopusta traileri, jossa esitellään uudet hahmot ja kuulemme myös Hayterin kähisevää ääntä.

Lähteet: Kotaku, Konami

Lisää luettavaa