Suositun seikkailusarjan ympyrä alkaa sulkeutua: Lego-elokuvalle oma peli

Jo useamman vuoden ajan Lego-pelit ovat pohjautuneet moniin tunnettuihin elokuviin. Ensi vuonna luvassa onkin viimein peli itse Lego-elokuvasta.

17.7.2013 11:10

Vuodelle 2014 tähdätty animaatioelokuva The Lego Movie on saamassa oman videopelinsä. Uutuuselokuvaa ei myöskään ole kääntämässä pelimuotoon aivan mikä tahansa pelistudio, vaan kehityksestä vastaa elokuvien inspiroimia palikkapelejä jo vuosia työstänyt TT Games.

The Lego Movie Videogame seuraa itse elokuvan tapaan Emmet-nimisen tavanomaisen palikkamiehen elämää, joka kokee käänteen väärinkäsityksen myötä. Pelissä hän päätyykin lopulta keskellä seikkailua, jossa kohtaamaan päästään kaikkiaan yli 90 hahmoa 15 kentässä.

Tärkeimpiin pelin osa-alueisiin lukeutuu julkaisija Warner Brosin tiedotteen perusteella eräänlaisten hajanaisten rakennusohjeiden keräily. Kuten odottaa saattaa, pääsevät pelaajat näitä haalimalla seikkailujen tuoksinnassa jonkinlaisen rakentelun makuun, mistä ei kuitenkaan ole jaeltu vielä tarkempia yksityiskohtia.

Kauppoihin The Lego Movie Videogame on tarkoitus saada uutuuselokuvan tapaan vuonna 2014. Se on parhaillaan kehitteillä niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Wii U:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, pc:lle, 3DS:lle ja Vitalle.

Ohessa itse elokuvan traileri.

Lähde: Warner Bros. (Businesswire)

Lisää luettavaa