Suosittu Animal Crossing: New Horizons joutui vihaisten pelaajien arviopommituksen kohteeksi

Animal Crossing: New Horizonsin moninpeli herättää tyrmistystä pelaajissa.

25.3.2020 07:09

Viime viikolla julkaistu Animal Crossing: New Horizons on päätynyt vihaisten pelaajien hampaisiin.

Myyntilistojen kärkeen noussut ja arviomenestystä niittänyt Animal Crossing: New Horizons on joutunut niin kutsutun arviopommituksen kohteeksi Metacritic-arvioalustalla. Pelaajat ovat jättäneet Nintendo Switch -pelille joukoittain negatiivisia arvioita, joissa arvostellaan ennen kaikkea pelin moninpeliongelmia.

Keskeisin kritiikin kohde on pelin ratkaisu sallia uuden saaren luominen vain ensimmäisenä pelin aloittavalta pelaajalta. Ensimmäisenä pelin aloittanut pelaaja nimitetään Animal Crossing: New Horizonsissa saaren asukasedustajaksi, mikä voi hidastaa muiden samalla konsolilla pelaavien käyttäjien etenemistä. Pelin eteneminen on nimittäin sidottu asukasedustajan etenemiseen, jolloin muut käyttäjät eivät välttämättä voi esimerkiksi osallistua saarella edistettäviin projekteihin, jos asukasedustaja ei ole pelannut riittävästi.

Kriitikoilta Animal Crossing: New Horizons on saanut yksinomaan kiittäviä arvioita. Kriitikoiden arviopistemäärä Animal Crossing: New Horizonsille on 91 pistettä sadasta.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa