Joulun taikaa ilmassa: Suomi-peli Reset rahoitettiin viime hetkellä

Kotimaisen Theory Interactiven robottipulmaseikkailu Reset on saavuttanut joukkorahoitustavoitteensa Indiegogo-palvelussa. Hilkullehan kaikki kuitenkin meni.

24.12.2013 02:09

Espoolainen kahden hengen pelistudio Theory Interactive on vastaanottanut mieluisan joululahjan juuri ennen aatonaaton päättymistä. Marraskuussa oman Reset-peliprojektinsa kanssa Indiegogo-rahoituspalveluun suunnanneet kehittäjät onnistuivat kasvattamaan pelaajilta saamansa tukisumman maanantaina 65 000 euroon, minkä myötä Resetille asetettu rahoitustavoite on nyt tullut täyteen.

Tarvittavaa rahasummaa ei saatu kasaan kuitenkaan aivan itsestään. Vielä maanantain alussa tukea oli saatu vain noin 50 000 euron edestä, joten loppurutistus ennen jouluaaton deadlinea on ollut varsin merkittävä. Indiegogosta saadun lisärahan ansiosta pelistä pitäisikin tulla nyt ”parempi” kuin kehittäjät alkujaan kaavailivat.

Reset julkistettiin alkujaan jo viime vuonna, jolloin se varsinkin herätti huomiota näyttävällä teknologiallaan. Itse pelinä kyseessä on avoimeen maailmaan sijoittuva pulmaseikkailu, jossa matkaa taitetaan itsensä kloonaamiseen kykenevän robottihahmon muodossa.

Ohessa olevat videot havainnollistavat kepeästi, mistä oikeastaan onkaan kyse.

Rahoitusta Resetille voi antaa aina jouluaattopäivään asti sen Indiegogo-sivujen kautta.

Lisää luettavaa