Suomen pääministeri Antti Ilvessuo saapui ja romutti Ubisoftin lehdistötilaisuuslavaa – sekä julkisti Trials Risingin

RedLynx on taas vauhdissa uuden Trials-pelin kanssa.

11.6.2018 22:26

Suomalainen moottoripyöräsarja Trials on jälleen jatkumassa. Helsinkiläisen RedLynxin perustajajäsen ja luova johtaja Antti Ilvessuo paljasti Ubisoftin E3-lehdistötilaisuudessa Trials Risingin saavuttuaan lavalle ensin tietysti kaksipyöräisellä päristellen ja romuttaen myös esillä ollutta rekvisiittaa.

Futuristisen Trials Fusionin jälkeen Trials Rising palaa ajallisesti taas nykypäivään ja lähettää tällä kertaa matkustamaan ympäri maailmaa erilaisiin oikean elämän ikonisiin kohteisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa aina vain kattavampaa kenttätarjontaa sekä uudenlaisia haasteita. Tavanomaisen temppuilun lisäksi tekemään päästään nyt sopimushaasteita erilaisille sponsoreille, jotka auttavat pelaajaa kohti mammonaa ja mainetta.

Trials Rising esittelee samalla myös uuden Tandem Bike -yhteistyöpelitilan. Tavanomaisen moninpelin ohella päristelemään voidaan lähteä nyt siis tavalla, jossa kaksi pelaajaa yrittävät hallita samanaikaisesti yhtä pyörää ja läpäistä näin erilaisia kenttiä.

Julkaisunsa Trials Rising saa ensi vuoden helmikuussa PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Switchilla ja pc:llä. Sitä ennen mukaan voi ilmoittautua myös beta-testaajaksi, kunhan pelin verkkosivut alkavat vain toimia.

RedLynxin ohella Trials Risingia kehittää Kiovasta löytyvä Ubisoft Kiev.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa