Suomalaistudio Housemarquella työn alla kaksi PlayStation 4 -peliä

Helsingistä käsin monenmoisia pelejä ulos syössyt Housemarque on tuomassa PlayStation 4:lle parikin peliä. Yksi näistä on Super Stardustin henkinen seuraaja.

24.5.2013 02:45

Suomalainen veteraanistudio Housemarque on parhaillaan kiireinen PlayStation 4:n parissa. Tuoreimmassa tiedotteessaan studio on myöntänyt työstävänsä parhaillaan konsolille kahta peliä, joista toinen on eräänlainen henkinen jatko-osa suositulle Super Stardust -sarjalle.

Housemarquella Sonyn uutuuskonsoli onkin otettu vastaan varsin suurella innolla.

– Alustan suorituskyky antaa meille mahdollisuuden tehdä asioita, jotka eivät olisi muuten mahdollisia. Me todella uskomme, että parempi teknologia voi johtaa parempaan pelattavuuteen, toimitusjohtaja Ilari Kuittinen hehkuttaa.

Lisätietoja helsinkiläisstudio on luvannut antaa peleistään lähikuukausina. Stardustin seuraajaan liittyen se on kuitenkin ehtinyt jo korostamaan, että kyseessä on nimenomaan PlayStation 4:n yksinoikeus.

Housemarquen viimeisimpiin projekteihin lukeutuu konsoleille viime vuonna puskettu Angry Birds Trilogy. Sitä ennen se kiikutti Super Stardust Deltan PlayStation Vitalle.

Lähde: Housemarque

Lisää luettavaa