Suomalaissyntyinen FlatOut-ajopelisarja saa jatkoa

Uusi FlatOut-peli on tulossa... FlatOut 3:n julkaisijalta...

8.7.2015 14:12

Alun alkaen suomalaisen Bugbear-pelistudion käynnistämä FlatOut-ajopelisarja on saamassa ensi vuonna jälleen yhden uuden osan. Tällä kertaa pc:n ohella ainakin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle matkaava peli on työn alla ranskalaisella Kylotonn Entertainmentilla, joka on aiemmin vastannut esimerkiksi myös viime vuonna saapuneen Motorcycle Clubin kehityksestä.

Pelin julkaisee Strategy First, joka reilut kolme vuotta sitten päästi maailmaan myös sontakasan nimeltä FlatOut 3: Chaos & Destruction. Uudesta FlatOutista kannattaa siis innostua hyvin varauksellisesti.

Strategy Firstilla lupaillaan, että tuleva osa on tähän mennessä sarjansa kaikkein kunnianhimoisin peli. Julkaisijan aikomuksena on tällä kertaa myös ottaa pelaajayhteisö jollain tapaa mukaan kehitysprosessiin, mutta se ei ole tarkalleen kertonut vielä, että miten. Early access -julkaisu on viime aikoina ollut kuitenkin yksi erittäin yleinen keino idean toteutukseen.

Mitä tulee kotimaisen Bugbearin nykyisiin puuhasteluihin, valmistelee studio parhaillaan pc:lle Wreckfest-romurallipeliä.

Lähde: Strategy First

Lisää luettavaa