Suomalaisstudio Housemarque paljasti uuden PlayStation 4 -yksinoikeuden

Suomalaisstudio Housemarque on paljastanut jälleen yhden yksinoikeuspelin PlayStation 4:lle. Tulossa on nyt tasoloikkaa ja luotihelvettejä yhdistävä Matterfall.

27.10.2015 19:53

Helsinkiläisstudio Housemarque on paljastanut jälleen yhden pelin yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Uutukainen kantaa nimeä Matterfall on ja sitä on kuvailtu uniikiksi tasohyppelyn ja luotihelvetin yhdistelmäksi.

Matterfallissa pelaajat löytävät itsensä räiskimästä kovin futuristisista ympäristöistä, jossa seikkailemaan päästään niin yksin kuin yhden kaverin kanssa sekä yhteistyönä että kilpailullisissa merkeissä rellestäen. Housemarquen jakamien ensitietojen perusteella tärkeää roolia pelissä näyttelevät niin ketterä liikkuminen, muokattavat aseet kuin myös ”Smart Matteriksi” kutsutun aineksen hallinta, minkä avuin pelaajat voivat muovata ympäristöjä oman etunsa mukaiseksi.

Ohesta löytää pelin julkistustrailerin.

Matterfall on tällä hetkellä yksi kolmesta peliprojektista, jonka parissa Housemarque pitää itseään kiireisenä. Muut tuotokset ovat myöskin PlayStation 4:lle saapuva avaruusolioräiskintä Alienation sekä yhdessä legendaarisen pelisuunnittelija Eugene Jarviksen kanssa työstetty toistaiseksi vielä julkistamaton pelituotos.

Lisää luettavaa