Miljoonittain latailtu suomalaissarja Tiny Troopers saavuttaa konsolit

Kotkalaisen Kukourin räiskintäpelisarja Tiny Troopers saadaan seuraavaksi PlayStationeille brittijulkaisijan avulla.

11.3.2014 18:56

Kotkassa kotimaisen Kukouri Mobile Entertainment -studion käsissä syntynyt toimintapelisarja Tiny Troopers on tekemässä matkaa konsoleille. Brittijulkaisija Wired Productionsin tuottamana sarja saadaan seuraavaksi niin PlayStation 3:lle, 4:lle kuin Vitallekin Tiny Troopers: Joint Ops -pelin muodossa.

– Tavoitteenamme oli alusta saakka luoda pelibrändi joka leviää mahdollisimman monelle pelialustalle. Etsimme pitkään sopivaa kumppania, jolle voisimme uskoa konsoliversioiden tuotannon, Kukourin toimitusjohtaja Kim Soares kommentoi yhteistyötä.

Aiemmin sekä mobiilialustoilla että myös pc-puolella tavattu sarja muuntaa tyyliään hitusen konsolien myötä. Wiredin mukaan toiminta ei perustu enää sotilaiden komenteluun hiirtä klikkaillen tai kosketusnäyttöä näpyttäen, vaan räiskiminen hoituu nyt suosiolla kahden tatin avulla varsin arcade-hengessä. 

Sarjana Tiny Troopersilla alkaa olla ikää parinkin vuoden verran. Elämänsä aikana sen kahta peliä on ladattu mobiilialustoilla yhteensä kahdeksan miljoonaa kappaletta.

Pelaaja-lehden arvostelun sarjan ensimmäisestä osasta voi kurkata tästä ja toisesta vuorostaan tästä.

Lähde: Kukouri, Wired Productions

Lisää luettavaa