Suomalaispelaajat nostivat Suomen kirjaimellisesti kartalle

World of Tanksin suomalaispelaajat liittoutuivat hetkellisesti keskenään nostaakseen Suomen pelin klaanisotakartalle.

1.4.2014 09:39

Suomi on tunnetusti kovaa tankkikansaa ja väkilukuun suhteutettuna suomalaiset pelaavat todella suurissa määrin World of Tanksia ja ovat tunnetusti myös erittäin kovia pelaajia. Tästä huolimatta Suomella ei ole edes omaa keskustelualuetta pelin yhteisösivustoilla, vaikka lähes kaikilla muilla mailla sellainen on.

Asiantilaan kyllästyneet pelaajat päättivät tehdä asialle jotain, ja se taatusti huomattiin. Noin 1 500 suomalaista WoT-pelaajaa löi kahdeksi viikoksi hynttyyt yhteen muodostaen hetkellisesti pelin suurimman liittouman, jossa mukana oli kaikkiaan 15 suomalaisklaania sekä satunnaispelaajia. Monet klaanit irtisanoutuivat projektin ajaksi sen hetkisistä liitoistaan.

Tavoitteena oli nostaa Suomi kirjaimellisesti kartalle, eli pelin Clan Wars -kartalle. Tämä vaati melkoista ponnistusta tarvittavien alueiden valtaamiseksi muilta klaaneilta ja myös todella kovaa koordinointia Suomi-klaanien kesken. Suomalaista sisua siis vaadittiin, mutta lopputulos puhuu puolestaan: hetken ajan World of Tanksin Clan Wars -sivujen tilannekartalla nähtiin valtava suomenlippu Venäjän kohdalla.

Irtoaisikohan se oma foorumi tällä saavutuksella? Syytä olisi.

Pelaaja-lehti nostaa kypärää kaikille niille hulluille suomalaisille World of Tanks -pelaajille, jotka olivat mukana tässä urakassa!

Lisää aiheesta täältä ja täältä. Alla yhden projektin vetäjistä, SPOF-klaanin SinSorrow’n, tekemä video suorituksesta.

 

Lisää luettavaa