Suomalaispelaaja yrittää sunnuntaina GUINNESS WORLD RECORDS -maailmanennätystä Halo-videopelin pelaamisessa!

Suomalaispelaaja yrittää sunnuntaina GUINNESS WORLD RECORDS -maailmanennätystä Halo-videopelin pelaamisessa.

25.10.2015 13:26

Pelaajan lukijoille lehden sivuiltakin tuttu Paavo ”Paavi” Niskala yrittää virallista Guinness World Records -maailmanennätystä Halo-videopelin pelaamisessa alkaen sunnuntaina klo 15.00 Helsingissä, Forumin kauppakeskuksessa. Fanit ympäri maailmaa voivat seurata pelimaratonia reaaliajassa tapahtuman omilla sivuilla osoitteessa www.HaloWorldRecord.com. Sosiaalisessa mediassa suoritusta voi seurata ja kommentoida hashtagilla #HaloWorldRecord. Kommenttiseinän löytää täältä.

Kauppakeskus Forumin 0-kerros muuttuu estradiksi maailmanennätykselle ja paikan päälle voi tulla kannustamaan Paavoa.

Paavi ei ole yksin pelaamassa, vaan pelimaratoniin saapuvat vierailulle muun muassa Suomen ykköstubettajat Lakko, Herbalisti, Eeddspeaks, Wildeem, Röpönen, Deata, Colorhammer ja monet muut. Kilpapelaamista edustavat puolestaan Suomen kovin Halon esports-tiimi Team Menace.

Myös Pelaajan toimitus on paikalla maanantaina, jolloin meille ja Paaville voi heittää sosiaalisen median kautta haasteita ja kysymyksiä Kysy Pelaajalta -tyyliin. Vaihtoehtoisesti voi tulla myös paikanpäälle suoritusta seuraamaan.

Pelistriimejä tulee olemaan käynnissä kaksi, joista toinen seuraa Paavon maailmanennätyksen tavoittelua ja toinen seuraa vieraiden pelaamista ja haasteita.

Pelaaminen aloitetaan sunnuntaina 25.10. klo 15 ja onnistuessaan se jatkuu aina tiistaihin 27.10. asti, jolloin Halo 5: Guardians julkaistaan Xbox Onelle. Paavo tulee pelanneeksi maratonin aikana jopa 50 tuntia läpäisten siinä ohessa kaikki viisi Halo-peliä.

Kyseessä on virallinen Guinnes World Records -ennätysyritys, jota varten Englannista saapuu paikalle sitoutumaton tuomari. Lisäksi koko maratonin ajan paikalla on useita virallisia todistajia, jotka raportoivat kaikesta näkemästään. Paavo saa pitää 10 minuutin tauon jokaista 60 minuutin pelaamista kohti.

Kaikki Pelaajan lukijat nyt mukaan tsemppaamaan Paavi ennätykseen, torilla tavataan!

 

Lisää luettavaa