Suomalaishitti Badland sai yllättäen jatkoa

Hyvästä menestyksestä nauttinut suomalaispeli Badland sai iOS:llä yllättäen jatkoa.

17.12.2015 19:35

Maailmalla jo reilut 30 miljoonaa kertaa ladattu suomalaispeli Badland on saanut jatkoa ilman suurempia ennakkovaroituksia. Tänään torstaina iOS-laitteille rantautui helsinkiläisen Frogmind-studion kehittämä Badland 2, jota voi alkaa pelailla viisi euroa pulittamalla.

Edeltäjänsä tapaan Badland 2 on kevyt sivulta kuvattu toimintaseikkailukokemus, mitä nyt tällä kertaa toimintaa pelissä on monipuolistettu hieman entisestä. Edellispelin mobiiliversioista poiketen ruudulla näkyvää peruspelihahmoa voi lennättää nimittäin vain yhden suunnan sijaan nyt sekä oikealle, vasemmalle että ylöspäin, minkä lisäksi mukaan peliin on myös lisätty uusi hahmo, joka lentämisen sijaan tyytyy pyörimään maan tasalla.

Badland 2 on pääasiallisesti yksinään pelattava kokemus, mutta siitä löytyy tuki myös verkkohaasteille, joissa pelaajat voivat kilpailla muiden kanssa netin pistelistojen kärkisijoista. Verkkokilpailua maustetaan myös eripituisilla verkkotapahtumilla.

Edellispelin tapaan Badland 2:n on määrä saada tulevaisuudessa myös vielä erilaisia ilmaisia sisältöpäivityksiä.

Vaikka Badland 2 on toistaiseksi saatavilla vain iOS-laitteille, on todennäköistä, että se löytää tiensä myös vielä muillekin alustoille. Alkujaan myös vuonna 2013 sarjan ensimmäinen osa debytoi juurikin Appen laitteilla, mutta lopulta se löysi sijan myös esimerkiksi Androidilta, pc:ltä ja jopa konsoleilta.

Lähde: Frogmind

Lisää luettavaa