Erikoislaatuinen sukellusveneseikkailu Barotrauma on lipumassa hiljalleen ensimmäisten hankittavaksi. Suomalaisten FakeFish- ja Undertow Games -studioiden luomus saa Steamissa varhaisjulkaisun 5. päivä kesäkuuta saksalaisjulkaisija Daedalic Entertainmentin tukemana.

Pelinä Barotrauma on maksimissaan peräti 16 pelaajan yhteistyönä pelattava kokemus, jossa tarkoituksena on hallita Jupiterin Europa-kuun jäävesissä uiskentelevaa alusta. Yhteistyö koostuu niin sukellusveneen toimintojen säätämisestä, sitä uhkaavien vaarojen selättämisestä kuin pelimaailman tutkiskelusta ja varusteiden rakentelusta. Pelimaailma ja sen tapahtumat rakentuvat vielä satunnaisesti, minkä pitäisi tuoda arvaamattomuutta synkkiin vesileikkeihin.

Halutessaan Barotraumaa voi pelata yksikseenkin. Tätä varten tarjolla on niin kampanja- ja hiekkalaatikkotila kuin yksittäisiä tehtäviä, joissa pelaajan apuna toimivat tekoälyapurit.

Tarkoituksena Barotrauman varhaisjulkaisuvaiheen olisi kestää syksyyn 2019 asti. Kehityksen varrella pelin pitäisi monipuolista niin olentojen, paikkojen, sukellusveneiden kuin tehtävienkin osalta ja toimia ylipäätänsä aina vain saumattomammin.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa