Suomalainen The Walking Dead -peli näyttäytyi ensimmäisen pelikuvan voimin

Reilu vuosi sitten paljastuneesta Next Games -studiosin The Walking Dead -pelistä olisi tarjolla nyt jonkin verran pelikuvaakin.

13.8.2015 15:15

Helsinkiin päämajansa sijoittanut kotimainen pelistudio Next Games on antanut ensimmäisen katsauksen viralliseen The Walking Dead -mobiilipeliinsä. Uusi video ei ole pitkä tai suunnattoman informatiivinen, mutta se auttaa hahmottamaan ainakin hieman paremmin tulevan pelin tyyliä ja rakennetta.

Lisänimeä No Man’s Land kantava peli on kosketusnäytöille sovitettu taktikointikokemus, jossa pelaajat hallinnoivat omaa selviytyjäjoukkoaan yrittäen tehtävästä toiseen pysyä hengissä kävelevien kuolleiden kansoittamassa maailmassa. Tärkeää pelissä on kiinnittää huomiota erityisesti hahmojensa aseistukseen ja kykyihin, joilla zombiuhka aina viimekädessä taltutetaan.

Ja totta kai kun kyseessä on juurikin The Walking Dead -televisiosarjaan sijoittuva peli, ei Norman Reedusin pärstältä voi No Man’s Landissakaan tietenkään välttyä.

The Walking Dead: No Man’s Land julkaistaan iOS-laitteille lokakuussa. Myös ainakin Android-versio on pelistä vielä työn alla.

Lähde: Next Games

Lisää luettavaa