Suomalainen romurallipeli saavuttaa vielä PS4:n ja Xbox Onen – sekoilupeli Stuntfest paljastui myös

Suomalainen Bugbear Entertainment saa vielä käännettyä uuden Wreckfest-romurallipelinsä konsoleille. Pc:lle se on myös tuomassa vielä fysiikkavetoisen Stuntfest-sekoilupelin.

28.8.2016 04:15

Pc:llä jo parisen vuotta early access -muodossa saatavilla ollut romurallipeli Next Car Game: Wreckfest on saapumassa konsoleille. Suomalaisen Bugbear-studion luomus saadaan vielä sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle, joille peliä voi parhaillaan myös jo ennakkotilata Wreckfestin kotisivuilta.

Aikomuksena Bugbearilla on julkaista Wreckfest konsoleille ensin jonkinlaisessa beetamuodossa, kun taas varsinaista virallista konsolijulkaisua se on suunnitellut ensi keväälle. Hintaa konsoliversiolle näyttää kertyvän saman verran kuin pc-versiolle, eli oletuksena noin 40 euroa, joskin kirjoitushetkellä ennakkotilaus näyttäisi onnistuvan vielä alennuksen kera.

Wreckfestin konsoliversioiden lisäksi Bugbear on julkistanut tällä viikolla myös uutuuspeli Stuntfestin. Kyseessä on fysiikkavetoinen leikkikalu, joka mahdollistaa erilaisten erikoisten stunttien tekemisen monenlaisilla eri ajoneuvoilla. Peli näyttäisi perustuvan Bugbearin vanhaan teknologiademoon, joka esitteli aikoinaan sen Wreckfestia varten rakentamia teknisiä hienouksia.

Ohessa muistutuksena video kyseisestä teknologiademosta vuodelta 2013.

Bugbearin mukaan noin 20 euron hintaisen Stuntfestin on tarkoitus saapua Steamin Early Access -osastolle vielä lähestyvän syyskuun aikana ja valmistua mahdollisesti ensi vuonna. Pelin luonnin on mahdollistanut studion uusi sijoituskumppani.

Lähde: Bugbear Entertainment, Stuntfest (kotisivu)

Lisää luettavaa