Kotimainen Next Games ja Alcon Entertainment ovat lyöttäytyneet yhteen kehittääkseen mobiilipelin odotetusta Blade Runner 2049 -elokuvasta.

– Olemme innoissamme päästessämme työskentelemään todellisen popkulttuuri-ikoni Blade Runnerin parissa. Aiomme määrätietoisesti saavuttaa Blade Runnerin yksilölliset teemat ja tulevaisuudenkuvan [pelissämme]. Sekä me että Alcon Entertainment arvostamme mobiilipelejä, jotka ovat autenttisia ja uskollisia lähdemateriaalille. Meidän yhteistyömme on varmistus siitä, että Next Gamesin tehtävä on luoda uudelleen tavat, joilla suuret viihdefranchiset voidaan siirtää todella lumoaviksi mobiilipeleiksi, joista nauttivat miljoonat fanit ympäri maailmaa ja jotka parantavat franchisea entisestään, Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen paljastaa E3:ssa tehdyssä julkistuksessaan.

Osapuolet eivät kuitenkaan kertoneet vielä tässä yhteydessä pelin tarkkaa julkaisupäivää tai nimeä.

Blade Runner 2049 on odotettu jatko-osa Ridley Scottin tieteiselokuvaklassikko Blade Runnerille. Jatko-osan pääosassa nähdään Ryan Gosling sekä roolinsa alkuperäisteoksesta uusiva Harrison Ford.

Next Games tunnetaan parhaiten AMC:n huippusuosittuun televisiosarjaan perustuvasta mobiilipelistä The Walking Dead: No Man’s Land, jota on ladattu jo yli 16 miljoonaa kertaa.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa