Suomalaisstudio Frozenbyte on päivittämässä vanhaa kunnon Trine-seikkailuaan uuteen kuosiin. Vuonna 2009 alkujaan nähty peli on siirtymässä hyödyntämään pc:llä Trine 2:n pelimoottoria, minkä myötä alkuperäispeli kokee muutamia kohennuksia muun muassa pelattavuudensa ja ulkoasunsa osalta.

Kenties merkittävin lisä niin kutsutussa Trine Enchanted Editionissa on peliin viimein lisättävä verkossa pelattava yhteistyötila. Jo alkujaankin alkuperäinen Trine oli toki osin yhteistyöpelaamista silmällä pitäen kehitetty kokemus, mutta ikävä kyllä aiemmin moninpelaaminen on luonnistunut virallisesti vain paikallisessa muodossa.

Mikäli alkuperäisen Trinen omistaa jo pc:lle, ei Enchanted Editionista nauttiminen tule maksamaan mitään. Uusi versio on parhaillaan Windows-koneilla itse asiassa myös beetatestissä. Mukaan pääset klikkaamalla peliä Steam-kirjastossasi oikealla hiiren napilla ja valitsemalla sitten Properties. Sieltä sitten Betat-välilehdellä syötät salasanan  ”TrineEEBeta2014”.

Päivitys ei tule korvaamaan tyystin alkuperäistä Trinea. Halutessaan alkuperäistä peliä voi vielä pelata Enchanted Editionin virallisenkin saapumisen jälkeen.

Lähde: Frozenbyte

Lisää luettavaa