Suomalainen avaruuslentelypeli Starside Arena liihottaa pian tableteilla ja kännyköillä

Kotimaista alkuperää oleva Starside Arena haastaa räiskimään avaruudessa itse rakennettujen avaruusalusten voimin.

5.11.2015 12:52

Jälleen yksi joukko entisiä roviolaisia valmistautuu iskemään mobiilimarkkinoille omin nokkinensa. Seuraavana jonossa on helsinkiläinen kehittäjätiimi Epic Owl, joka on marraskuun 10. päivä julkaisemassa iOS-laitteille maailmanlaajuisesti oman Starside Arena -pelinsä.

Starside Arena on avaruuslentelyä ja sen ympärillä pyöriviä taisteluja tarjoava moninpelivetoinen kokemus, jossa pelaajat pääsevät käyttämään erityisen paljon aikaa omien alustensa suunnitteluun. Mukaan peliin luvataan kaikkiaan reilut 30 avaruusalusmallia, joihin on mahdollista ujuttaa useita erilaisia moduuleja alusten ominaisuuksia hioakseen. Vaikuttamaan päästään esimerkiksi niin alusten moottorien voimaan, energian käyttöön, aseistukseen, puolustukseen kuin massaankin.

Julkaisunsa saadessaan Starside Arena tulee olemaan ladattavissa ja pelattavaksi ilmaiseksi. Peli on sisältämässä mikromaksuja.

Applen iOS-laitteille saapuvan version ohella Starside Arenasta on kehitteillä vielä myös Android-versio. Sen Epic Owl on aikeissa julkaista myöhemmin marraskuun aikana.

Lähde: Epic Owl

Lisää luettavaa