Sumu ja uusi ase vyöryvät tällä viikolla PlayerUnknown’s Battlegroundsiin tulevalla päivityksellä

Blueholen suosittu moninpeliräiskintä PlayerUnknown's Battlegrounds saa tällä viikolla uutta ammuttavampaa ja vaikeammat sääolosuhteet.

11.9.2017 08:00

Blueholen moninpeliräiskintä PlayerUnknown’s Battlegrounds saa tällä viikolla uuden päivityksen, joka lisää peliin muun muassa uuden aseen sekä sääolosuhteeksi sumuisuuden.

Tulevan päivityksen tarkempaa sisältöä ei ole kuitenkaan vielä paljastettu, mutta ainakin se lisää pelin asevalikoimaan puoliautomaattisen Mini-14-kiväärin, sumun sekä pelaajatilastot ensimmäisen persoonan pelitilaan.

Aseen tarkempia speksejä ei ole vielä paljastettu, mutta todellisuudessa Mini-14 käyttää 5,56mm ammuksia. Pelissä on jo entuudestaan 7,62mm ammuksia käyttävä SKS, joten todennäköisesti uusi kivääri on aavistuksen heikompitehoinen.

Päivitys saapuu ensin testattavaksi alkuviikosta testiservereille, mutta virallisen julkaisun pitäisi tapahtua jo pari päivää myöhemmin.

PlayerUnknown’s Battlegrounds on pelattavissa pc:llä. Hiljattain peli rikkoi yli kymmenen miljoonan myydyn kappaleen rajan.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa