Sukupolvien kuolonkierre alkaa taas: Rogue Legacy pian PlayStationeille

PlayStation-kansa saa vielä pian tautista pelattavaa, sillä Rogue Legacy on saapumassa Sonyn alustoille vielä heinäkuussa.

9.7.2014 21:32

Vuosi sitten pc:llä suuresti iloa aiheuttaneen Rogue Legacyn matka PlayStationeille lähestyy päätöstään. Kanadalainen Cellar Door Games on Sonyn kanssa saanut viimein sumplittua, että Euroopassa niin PlayStation 4:llä, PlayStation 3:lla kuin Vitallakin peliä pelataan heinäkuun 30. päivä.

PlayStationeille Rogue Legacy saapuu varustettuna kaikella sillä sisällöllä, johon jo pc:llä ollaan ehditty tutustumaan. Tämä tarkoittaa, että itse pääpelin ohella PlayStation-versiot pitävät siis heti sisällään esimerkiksi myös pc-versioon aikoinaan päivityksellä lisätyt uudet pomotaistelut. Cellar Door tosin lisäksi myös lupaa, että kaiken tämä päälle peliin on myös kehitelty pikkuisen jotain ylimääräistäkin pikkukivaa.

Kun Rogue Legacyn ostaa kertaalleen yhdelle edellä mainituista PlayStation-alustoista, saa sen veloituksetta myös pelattavaksi muillekin Sonyn nykykonsoleille. Luonnollisesti pelin tallennuksia voi myös siirtää halutessaan PlayStation-versiosta toiseen.

PlayStation-versioiden lähestyvän julkaisun kunniaksi Rogue Legacysta on julkaistu nyt tuore traileri. Sen löytänee toivottavasti jostain tämän tekstin alta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa