Sukella Guild Wars 2:n MMO-maailmaan ilmaiseksi viikon ajaksi

Guild Wars 2:ssa vietetään pian ilmaisviikkoa, eli kuka tahansa voi hypätä kokeilemaan peliä veloituksetta.

24.9.2014 22:28

ArenaNetin menestyksekäs massiiviroolipeli Guild Wars 2 on avaamassa hetkellisesti ovensa kaikille kokeilunhaluisille pelaajilla.

25. päivä syyskuuta alkaen kuka tahansa voi loikata mukaan peliin ilmaiseksi. Kokeilujakso alkaa Suomen aikaan noin kello kymmeneltä päivällä ja kestää viikon verran.

Jo nyt etukäteen peliin voi jo käydä luomassa tunnuksen kokeilujaksoa varten. Mikäli johonkin aiempaan ilmaisjaksoon on tosin jo ehtinyt osallistua, ei uutta tunnusta peliin tarvitse käydä luomassa.

Viime elokuussa Guild Wars 2 täytti jo täydet kaksi vuotta. Peli on julkaisunsa jälkeen tituleerattu kehittäjiensä toimesta länsimaiden nopeimmin myydyimmäksi MMO-peliksi, eikä menestys ole täysin tyssännyt vielä siihenkään. Pelin saatua julkaisunsa Kiinassa aiemmin tänä vuonna, keräsi se maassa kahdessa kuukaudessa jo lähes neljä miljoonaa pelaajaa puoleensa.

Vaikka Guild Wars 2:n pelaaminen vaatii pelin ostamisen, ei pelistä löydy monille massiiviroolipeleille tyypillistä pakollista kuukausimaksua. Kun pelin on kerran ostanut, ei siitä tarvitse maksaa enää uudelleen penniäkään.

Lähde: Guild Wars 2 (kotisivu)

Lisää luettavaa