Suicide Squad: Kill the Justice League paljastui PS5:lle, Xbox Series X:lle ja pc:lle – Batman: Arkham -kehittäjien uutuus saapuu vuonna 2022

Tulossa hahmovetoista kolmannen persoonan räiskintää, joka sitoutuu yhteen Arkham-universumin kanssa.

23.8.2020 00:46

Brittikehittäjä Rocksteady Studiosin seuraava peli Suicide Squad: Kill the Justice League on esittäytynyt ensimmäisellä trailerilla ja yksityiskohdilla.

Digitaalisessa DC FanDome -tapahtumassa näytetty video ei tuo näytille vielä minkäänlaista pelikuvaa, vaan tyytyy pohjustamaan pelin puitteita. Pätkässä kaiken keskiössä nähdäänkin niin Harley Quinn, Kapteeni Bumerangi, King Shark kuin Deadshot, jotka löytävät itsensä keskeltä sotaisaa Metropolisia. Siellä kaaosta aiheuttavat muun muassa hirviömäiset otukset, mutta myös itse Teräsmies, joka osoittautuu lopulta nelikolle annetuksi tappokohteeksi.

Rocksteadyn mukaan varsinaisena pelinä Suicide Squadilta sopii odottaa hahmovetoista kolmannen persoonan räiskintätoimintaa avoimessa Metropolisin kaupungissa. Peli tukee parhaimmillaan tietysti neljän pelaajan yhteistyöräiskettä, mutta yhtälailla pelaaminen on yhä myös mahdollista yksikseen tekoälykumppaneiden kanssa. Kukin neljästä hahmosta varustetaan niin omilla taistelutaidoilla ja varusteilla kuin liikkumiskyvyilläkin, ja myös näiden aseistusta päästään kustomoimaan.

Tarinallisesti pelin kerrotaan olevan osa samaa jatkumoa Batmanin Arkham-sarjan kanssa. Aiemmin lauantaina paljastunut Gotham Knights ei sen sijaan ole osa samaa universumia.

Suicide Squad: Kill the Justice League  julkaistaan layStation 5:lle, Xbox Series X:lle ja pc:lle vuonna 2022.

Lisää luettavaa