Sudden Strike 4 paljastettiin – vieläkö toisessa maailmansodassa riittää taktikoitavaa?

Tovin tauon jälkeen reaaliaikastrategiasarja Sudden Strike on palaamassa Tropico-julkaisijan vauhdittamana.

4.8.2016 15:15

Tropico-sarjan julkaisija Kalypso Media on tuomassa takaisin sotastrategiasarja Sudden Strikea. Ensi vuoden keväällä syntynsä on saamassa Sudden Strike 4, jonka muovaamisesta on ottanut vastuun unkarilainen Kite Games.

Sudden Strike 4 on ensimmäinen uusi Sudden Strike -peli sitten vuoden 2010 Sudden Strike: The Last Standin. Sarjan aiempien osien tapaan myös uusin peli on tarjoamassa toiseen maailmansotaan sijoitettua reaaliaikanaksuttelua, jonka olisi tällä kertaa tietysti määrä kasvattaa hieman taktikoinnin mittakaavaa ja päivittää sitä muutenkin nykypäivään.

Ytimen Sudden Strike 4:lle muodostaa sen kolmesta osasta koostuva kampanjatila, joka päästää taktikoimaan niin liittolaisilla, saksalaisilla kuin neuvostosotilaillakin yhteensä 20 tehtävässä. Toki myös Skirmish-tila ja kahdeksaa pelaajaa tukeva verkkopuoli on luvattu myös mukaan. Varsinaisia ohjastettavia yksiköitä Sudden Striken olisi vastaavasti tarkoitus tarjota reilut sata erilaista.

Työn alla Sudden Strike 4 on ainakin toistaiseksi ollut sekä Windows-, Linux- ja Mac-koneille että myös PlayStation 4:lle.

Lisää luettavaa