Blizzard on paljastanut Heroes of the Stormiin seuraavaksi saapuvan sankarin, joka on Starcraft-universumista tuttu zergien tartuttaman amiraali Stukov.

Stukov on Support-luokan hahmo, joka pystyy tartuttamaan niin omiin kuin vihollispelaajiin viruksen, joko joko parantaa tai aiheuttaa vahinkoa sekä hidastaa kohteesta riippuen. Hän pystyy myös laukaisemaan viruksen etukäteen antaen jälleen joko pienen parannuslisän tai lisävahingon. Hänen viimeinen tavallinen kyky on hahmon zerg-käteä hyödyntävä pieni alue, joka tekee vahinkoa kaikille vihollisille sekä hiljentää heidät.

Hahmon erikoiskykyihin lukeutuu sen sijaan käden valtava heilautusliike Flailing Swipe, joka aiheuttaa vahinkoa ja työntää vihollisia taaksepäin. Massive Shove ampuu käden puolestaan suoraan eteenpäin tarttuen ensimmäiseen kohtaamaansa vihollissankariin ja työntäen tätä niin pitkälle, kunnes hahmo törmää seinään.

Stukovin virallista julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu, mutta hahmo saapuu testattavaksi ensi viikolla betaservereille.

Heroes of the Storm on pelattavissa ilmaiseksi pc:llä.

Lisää luettavaa