Klassikkosarjan taas elävien kirjoihin tuonut Streets of Rage 4 on yltänyt 2,5 miljoonan kappaleen latauksiin, julkaisija Dotemu on vahvistanut. Luku paljastui vain muutamaa viikkoa ennen pelin yksivuotisjuhlapäivää ja yhdessä tuoreen lisäsisältöjulkistuksen kanssa.

Vielä tämän vuoden aikana Streets of Rage 4 on laajenemassa niin ilmaisella päivityksellä kuin maksullisellakin lisärillä. Ilmaiseksi mukaan kelpaa odottaa vielä aina vain haastavampaa New Mania+ -vaikeustasoa, uutta harjoittelumahdollisuus sekä uusia väripalettioptioita pelin ilmettä piristämään.

Varsinainen maksullinen lisäosa on nimeltään Mr. X Nightmare ja se lisää peliin kolme uutta pelattavaa hahmoa sekä tuoreen Survival-haastetilan. Jälkimmäiseksi mainitun luvataan koostuvan myös niin uudesta musiikista, aseista kuin vihollisista ja myös hahmojen kykyarsenaalia pääse sen sisuksissa kustomoimaan.

Ohessa Mr. X Nightmaren ensitraileri. Videolla vahvistetaankin jo, että yksi tuoreista hahmoista on Streets of Rage 4 -pääpelin pomovastuksena aiemmin kohdattu Estel Aguirre.

Lisää luettavaa