Street Fighter X Tekkenin pelilevyillä roimasti lukittua sisältöä

Street Fighter X Tekkenin pelilevy näyttäisi piilottevan pelihahmoja, joita ei ainakaan vielä ole ensimmäisille alustoille edes millään tavalla julkistettu.

18.3.2012 17:50

Perjantaina julkaistava Street Fighter X Tekken näyttäisi pitävän sisällään huomattavasti enemmän tavaraa kuin ensisilmäys antaa olettaa. Asian on nostanut puheeksi muuan muassa Street Fighter X Tekkenin pelilevyn sisältöä tutkinut YouTube-käyttäjä SoulReaverTTG

Erilaisten teknisten menetelmien kautta käyttäjä on nimittäin onnistunut avaamaan pelin Xbox-versiossa tukun hahmoja, joiden on aiemmin kerrottu päätyvän alustavasti vain pelin syksyllä ilmestyvään PlayStation Vita -versioon. Samaisessa Xbox-versiossa henkilö on lisäksi onnistunut saamaan pelattavaksi sekä Mega Manin että Pac-Manin, vaikka hahmojen oli määrä saapua yksinoikeudella PlayStationeille.

Löydöistä voidaankin päätellä, että Capcom on mitä todennäköisimmin myymässä peliinsä tulevaisuudessa lisäsisältöä, joka ainakin jossain muodossa löytyy jo pelilevyltä. Ilmiö ei ole uusin mahdollinen alalla, mutta varmasti kuitenkin omiaan synnyttämään jälleen ajatuksia ladattavan lisäsisällön roolista ja mahdollisuuksista.

Lähde: Shoryuken.com

Lisää aiheesta: Mega Man ja Pac-Man matsaavat vasta päiviä myöhemmin
Street Fighter X Tekkenistä erikoisversio Eurooppaan
Street Fighter X Tekkenin Vita-versioon 12 lisähahmoa

Lisää luettavaa