Street Fighter VI? Lisää Resident Eviliä? Vai molempia? Capcom kiusoittelee paljastuksella

Street Fighterin suhteen merkit ovat varsinkin otolliset.

20.2.2022 12:55

Capcom valmistautuu tekemään jonkinasteisen paljastuksen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Pelitalo on julkaissut uuden mysteerisivun, jossa on nähtävillä maanantaihin 21. helmikuuta noin kello 8.00 asti Suomen aikaan raksuttava laskuri.

Sivusto ei anna niinkään vihjeitä, mistä laskurissa voisi olla oikein kyse. Kovasti on kuitenkin spekuloitu, että luvassa voisi olla jonkinlainen Street Fighter -sarjaa koskeva julkistus. Tulevana viikonloppuna päätöksensä näkee nimittäin viimeisin Capcom Pro Tour -turnausten sarja, minkä ohella taistelupelisarja on täyttämässä tänä vuonna jo kunnioitettavat 35 vuotta.

Capcom on jo entuudestaan vihjaillut kokonaan uuden Street Fighter -pelin tulosta jo Street Fighter V:n yhteydessä. Pelin viimeisenä hahmona mukaan lisätyn Luken on nimittäin kerrottu olevan keskeinen osa seuraavaa sarjan osaa.

Yhtä lailla julkistuksen on mietitty mahdollisesti liittyvän Resident Eviliin, sillä esimerkiksi Resident Evil Villagen on tiedetty saavan lisäsisältöä jossain vaiheessa tulevaisuutta. Huhut ovat alkaneet kiivastumaan myös Resident Evil 4 -uusioversion suhteen.

Resident Evil -portaalisivun Twitter-tili on sekin nyt maanantaina vihjaillut jonkinlaisesta aktiviteetista ja kiireestä sivun ympärillä. Kyseessä saattaa tosin olla puhtaasti vain kevyt portaalisivua koskeva päivitys, sillä Resident Evil -sarjan varsinaiset sosiaalisen median tilit ovat olleet asiasta hissukseen. Portaalikohtaisen asian onkin kerrottu paljastuvan jo nyt tiistaiaamusta ja sitä voi pitää silmällä toisen lähdelinkin kautta.

Lähde: Capcom (laskuri), Resident Evil Portal (Twitter)

Lisää luettavaa