Street Fighter V sai julkaisupäivän – jälleen yksi klassikkotaistelija liittyy kamppailuun

Street Fighter V julkaistaan ensi helmikuussa parrakkaan Dhalsimin kera! Samalla on selvinnyt, että ensimmäisen elinvuotensa aikana peli on saamassa kaikkiaan kuusi lisäsisältöhahmoa.

27.10.2015 20:29

Niin PlayStation 4:lle kuin pc:llekin matkalla oleva taistelupeli Street Fighter V julkaistaan 16. helmikuuta, Capcom on vahvistanut osana Paris Games Week -messuja. Samalla yhtiö on paljastanut peliin jälleen yhden taistelijan, joka on sattumoisin tällä kertaa aina Street Fighter II:sta asti tuttu joogamestari Dhalsim.

Dhalsim on järjestyksessään viidestoista peliin paljastettu taistelija. Vielä ennen Street Fighter V:n julkaisua Capcomin olisi tarkoitus paljastaa peliin yksi täysin uusi taistelija, jota ei ole vielä koskaan ennen nähty ainakaan pelattavassa muodossa Street Fighter -sarjassa.

Street Fighter V:n tulevaisuutta koskien Capcom on nyt myös vahvistanut, että vuoden sisällä pelin julkaisusta sen tarkoituksena on julkaista peliin kaikkiaan kuusi lisäsisältötaistelijaa. Vielä täyttä varmuutta ei ole annettu siitä, keitä nämä uudet taistelijat ovat. Kuten kuitenkin aiemmin on luvattu, pitäisi kyseisten hahmojen olla hankittavissa peliin niin oikealla rahalla kuin myös pelistä löytyvällä Fight Money -valuutalla, jota pelaajat ansaitsevat sekä keräämällä hahmoille tasoja että myös suorittamalla pelistä löytyviä päivittäisiä haasteita. Rahankeruu onnistuu pelaamalla peliä niin yksin kuin verkossakin.

Ohessa Street Fighter V:n tuorein traileri.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa