Street Fighter -sarja saa uuden myrkyllisen pahiksen

Street Fighter V:n kaikki 16 ensimmäistä taistelijaa on nyt paljastettu. Selvillä myös on, ketkä ovatkaan pelin ensimmäiset lisäsisältöhahmot.

6.12.2015 07:15

Capcom on saanut vihdoin paljastettua kaikki 16 hahmoa, jotka tulevat löytymään Street Fighter V:stä pelin julkaisussa. Viimeisin lisäys rosteriin on täysin uusi Street Fighter -pahis nimeltä F.A.N.G, joka on eräs ilkeän Shandaloo-organisaation johtohenkilöistä.

F.A.N.G tuo Street Fighter V:een mukaan kokonaan uuden mekaniikan, sillä tämä kykenee myrkyttämään vastustajansa tietyillä iskuillaan. Mikäli taistelija joutuu myrkytetyksi, menettää tämä jatkuvasti elinvoimaansa, kunnes myrkyn vaikutus lakkaa tai jos tämä saa itseensä uuden osuman.

Ensiesittelyn F.A.N.G:n taidoista löytää uudesta Street Fighter V:n trailerista.

Capcom on nyt myös vahvistanut kuusi lisäsisältöhahmoa, jotka se on lisäämässä Street Fighter V:een pelin ensimmäisen elinvuoden aikana. Taistelijat ovat Guile, Alex, Urien, Balrog, Ibuki ja Juri. Lisäsisältöhahmoihin on mahdollista päästä pelissä käsiksi joko ansaitsemalla ahkeran pelaamisen kautta virtuaalista Fight Money -valuuttaa tai käyttämällä sitten oikeaa rahaa. Jälkimmäisestä vaihtoehdosta kiinnostuneille Capcom on tuonut Street Fighter V:tä varten myyntiin nyt kausikortin, joka tarjoaa välittömän pääsyn uusin hahmoihin, kunhan ne vain julkaistaan, sekä joukon ylimääräisiä asusteita käytettäväksi.

Street Fighter V julkaistaan PlayStation 4:lle ja pc:lle 16. helmikuuta.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa