Pelitalo Capcomin nimekkäimpiin kehittäjiin lukeutuva Yoshinori Ono on jättämässä yhtiön. Sunnuntaina Twitterissä julkaisemassaan viestissään mies kertoo, että kesä tarkoittaa loppua tämän lähes 30 vuotta kestäneelle uralle japanilaisfirmassa.

Ono liittyi Capcomin riveihin tarkalleen ottaen vuonna 1994 vaikuttaen yhtiön ääniosaston puolella. Hiljalleen hän nousi toistuvaksi näyksi nimenomaan tuottajan asemassa ja tuli viimeistään monille tutuksi Street Fighter IV:n käynnistämän taistelupelirenessanssin myötä. Street Fighter IV.stä lähtien Ono onkin tunnettu käytännössä sarjan kasvoina.

– Olen ollut Street Fighter -brändin matkassa pitkän aikaa ja kokenut niin hyviä, huonoja kuin olemattomiakin aikoja. Sydämeni pakahtuu kaikesta siitä arvostuksesta pelaajia kohtaan, jotka ovat jakaneet lämpöä ja tukea varsinkin tänä hieman yli kymmenenä vuonna, kun Street Fighter palasi loistoonsa ja kasvoi elinvoimaisuudeltaan, Ono toteaa viestissään.

Ono ei ole kertonut, mitä tämä aikoo tehdä seuraavaksi. Mitä tulee Street Fighterin tulevaisuuteen, toteaa hän, että Street Fighterin kehitys on nyt uuden sukupolven vastuulla. Ono kertookin odottavansa innolla pelaajana, kuinka Street Fighter jatkaa kehittymistään.

Tekken-sarjan vetäjä Katsuhiro Harada ehti jo ensimmäisten joukossa kiittämään Onoa tämän tekemästä työstä.

Parhaillaan Street Fighter V on yhä aktiivisessa kehityksessä. Capcom vahvisti aiemmin tällä viikolla aikataulun pelin viidennelle ja näillä näkymin myös viimeiselle sisältökaudelle.

Lähde: Yoshinori Ono (Twitter)

Lisää luettavaa