Street Fighter IV:n Ultra-muodonmuutos on käynnistymässä

Kesäkuun alussa Ultra Street Fighter IV:n taival alkaa. Ensi alkuun uusin versio Street Fighter IV:stä on tosin saatavilla vain laajennuksena.

15.5.2014 19:47

Capcom on saanut tuotua julki päivät, jolloin pelaajat voivat päästä takomaan Ultra Street Fighter IV:ää.

Ensimmäisenä Ultra Street Fighter IV saadaan jakeluun digitaalisena laajennuksena. Mikäli omistuksesta löytyy jo Super Street Fighter IV tai Super Street Fighter IV: Arcade Edition, voi pelinsä päivittää Ultraksi PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä 4. päivä kesäkuuta. Prosessi maksaa noin 15 euroa.

Levymuodossa ja kokonaisena ladattavana pelinä Ultra Street Fighter IV saapuu konsoleille 8. päivä elokuuta ja maksaa noin 40 euroa. Pc:lle sekä laajennus että kokonainen digitaalinen versio pelistä saadaan myös samana päivänä.

Ultra Street Fighter IV:n tuomat näkyvimmät muutokset Street Fighter IV:ään ovat viisi uutta hahmoa, kourallinen uusia kenttiä sekä tuoreet Red Focus Attack- ja Ultra Combo Double -tekniikat. Tietysti paljon työtä on tehty myös toki hahmojen tasapainottamisen eteen. Tähän liittyen Ultra tarjoaa mahdollisuuden tietyissä pelimuodoissa myös valita, millaista Street Fighter IV -versiota taistelijoista haluaa milloinkin käyttää.

Ultra Street Fighter IV:n uudet hahmot voi nähdä toiminnassa alla olevasta tuoreesta trailerista. Video samalla esittelee asusteita, jotka pelaajat voivat saada Ultra Street Fighter IV:n ennakkotilaamalla.

Lähde: Capcom UK (Facebook), Capcom Unity

Lisää luettavaa