Strategiaklassikko Rise of Nations palaa Steam-pelinä

Microsoft on työstämässä seuraavaksi Extended Editionia vanhasta kunnon Rise of Nationsista.

30.5.2014 20:17

Microsoft jatkaa reilut kymmenen vuotta vanhojen strategiapelien elvyttämistä moderneille pc-koneille. Uusimpana hankkeenaan ohjelmistojätti on hankkinut haltuunsa nyt Rise of Nations -sarjan oikeudet ja on näin ollen puuhastelemassa parhaillaan Rise of Nations: Extended Editionia Steamiin kesäkuuksi.

Noin 16 euron hintainen Rise of Nations: Extended Edition tarjoaa yhdessä paketissa pelattavaksi sekä alkuperäisen Rise of Nations -reaaliaikanaksuttelun että sen Thrones and Patriots -laajennuksen. Kokonaisuus on samalla päivitetty näyttämään hieman aiempaa terävämmältä, minkä lisäksi peli tukee nyt useita Steamin ominaisuuksia, kuten keräilykortteja, saavutuksia ja Workshopia.

Päivitystyötä on tekemässä SkyBox Labs, joka vastasi myös Age of Mythologyn keväisestä Steam-julkaisusta.

Alkuperäisen Rise of Nationsin julkaisusta tuli vajaat pari viikkoa sitten täyteen 11 vuotta. Pelin kehitti alun alkaen edesmennyt Big Huge Games Brian Reynoldsin johdolla. Mies tunnettiin ennen kyseistä tuotosta parhaiten muun muassa Civilization II:sta ja Alpha Centaurista, joista Rise of Nations ottikin paljolti myös vaikutteita.

Lähde: Play XBLA, Steam

Lisää luettavaa