Steampunk kohtaa jäätävät olosuhteet – vakavahenkinen Frostpunk paljastui

Puolalainen 11 Bit Studios on This War of MInen jälkeen tarjoilemassa steampunk-hengellä höystettyä selviytymispelattavaa.

30.8.2016 19:07

This War of Minella viimeksi menestyksen makuun päässyt 11 Bit Studios on paljastanut uutuuspeli Frostpunkin. Puolalaisstudion edellisen luomuksen tapaan myös uutukainen luottaa varsin vakavaan yleistunnelmaa, mitä nyt tällä kertaa kokemusta on irtautettu hieman vahvemmin todellisuudesta steampunk-elementeillä.

Keskiössä Frostpunkissa nähdään joukko jäisessä maailmassa eläviä ihmisiä, jotka niukkojen olosuhteiden myötä ovat kehittäneet avukseen höyrykäyttöistä teknologiaa. 11 Bit Studiosin mukaan peliltä voidaan odotella niin strategia- kuin hallinnointielementtejä, joissa empatian ja päätöksenteon roolia on pyritty erityisesti nostamaan etualalle kylmän optimoinnin ja resurssien manageroinnin sijaan. Täysin selvää vielä ei silti ole, mitä Frostpunkissa tarkalleen tehdään pelimaailmassa selviytymisen eteen ja miten.

Ulos Frostpunk on saapumassa nykyisten tietojen mukaan ensi vuonna pc:lle. Alta voi katsastaa sen kiusoittelevan julkistustrailerin.

Lähde: Frostpunk (kotisivu)

Lisää luettavaa