Steamin taistelu- ja roolipelitarjonta jatkaa kasvuaan japanilaisittain

Japanilaispelejä ei turhaan ujostuta saapua enää Steamiin. Niin Arc System Works kuin myös Idea Factory ovat julkistaneet joukon nimikkeitä, joita ne ovat tuomassa Valven latauspalveluun.

8.12.2015 22:55

Japanilaispelikehittäjä Arc System Worksin jo niin PlayStationeilla kuin kolikkopelihalleissakin nähty taistelupeli Guilty Gear Xrd -Sign- on saapumassa pc:lle. Rokkaavaa toimintaa tarjoavan pelin pc-versiota ei tarvitse odottaa myöskään kauaa, sillä se julkaistaan Steamissa jo tällä viikolla 9. joulukuuta.

Uusi Guilty Gear ei ole myöskään ainut taistelupeli, jolle Arc System Works on viime aikoina kaavaillut pc-julkaisua. Helmikuussa perässä on seuraamassa BlazBlue Chrono Phantasma Extend, jolle tekee keväällä vielä myös seuraa lännessä Melty Blood Actress Again Current Code ja kesällä Under Nights In-Birth Exe: Late.

Vielä joulukuun aikana Steamiin saapuu Arcilta myös River City Super Sports Challenge – All Stars Special –, joka on klassisen River City -sarjan hengessä rullaava sporttinen toimintamätkintäpeli.

Japanilaisten mätkintä- ja toimintapelien lisäksi myös japanilaista roolipelilattavaa on edelleen sitäkin saapumassa läjäpäin Steamiin. Genreen erikoistunut pelitalo Idea Factory vahvisti hiljattain, että se valmistelee parhaillaan pc:lle niin Hyperdimension Neptunia U: Action Unleashedia, Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heartia ja Monster Monpiecea. Konsoleitakin yhtiö toki tukee vielä tulevaisuudessakin, sillä PS4:n Megadimension Hyperdimensionin lisäksi se kaavailee tuovansa ensi vuonna PS4:lle Fairy Fencer F: Advent Forcen ja Vitalle MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombiesin

Päivitys: Näemmä myös Final Fantasy VI liittyy pian Steamin tarjontaan.

Lisää luettavaa