Steamin keräilykortit kaikkien käyttöön kuluvalla viikolla

Steamin keräilykortit saapuvat kaikkien jaeltavaksi ja haalittavaksi tällä viikolla. Samalla yhä useamman pelin on määrä alkaa tukea niitä.

24.6.2013 17:09

Toukokuussa beetatestaukseen ponkaistu uusi Steam Trading Card -ominaisuus on saapumassa nyt kaikkien Steam-käyttäjien koettavaksi. Tulevana keskiviikkoiltana keräilykorteista tehdään pelipalvelun vakio-ominaisuus, minkä ohella yhä useampi peli alkaa myös tukea niitä.

Steamin virtuaaliset keräilykortit ovat eräänlainen uusi lisäkannuste pelaamiseen. Pelaajat voivat haalia niitä sekä pelaamalla ominaisuutta tukevia pelejä tarpeeksi että myös vaihtelemalla niitä muiden kanssa. Keräilyn pointtina on koota korteista niin sanottuja settejä, jotka nostavat pelaajien Steam-tasoa sekä palkitsevat setin muodostajaa erilaisilla kunniamerkeillä ja muulla pienellä kivalla, kuten pelialennuskupongeilla.

Listan tällä hetkellä keräilykortteja tukevista peleistä voi katsastaa tästä.

Osana keräilykorttien julkaisuilmoitusta Valve on lisäksi kiusoitellut, että Steamissa on edessä myös pian jonkinlainen ”jännittävä” tapahtuma. Osa käyttäjistä onkin jo toiveikkaina odotellut, että luvassa voisi olla Steamin kaivattu kesä-ale.

Lähde: Steam, Polygon

Lisää luettavaa