Steamin hirviömäinen kesäale on täällä!

Steamin kesäale on tänä vuonna ilmeisesti hirviöämäinen. Valven mukaan siis ainakin.

12.6.2015 13:57

Kesäalennusmyynnit ovat saapuneet Steamiin. Tästä torstaista alkaen aina kesäkuun 21. päivään asti palvelussa voi törmätä jälleen useisiin erilaisiin päivittäisiin alennuksiin, pika-alennuksiin kuin myös muihin erikoistarjouksiin, joita voi pitää silmällä esimerkiksi Steamin etusivulla.

Ensimmäisen päivän aikana alennukseen on tuotu jo vähintään 75 prosentin hintaleikkauksen voimin esimerkiksi Valkyria Chronicles (4,99€), Don’t Starve (3,74€) ja Metro Redux Bundle (7,99€). Huomioida kannattaa, että osa alennukseen saatavista peleistä voivat olla vielä myös early access -nimikkeitä eli siis keskeneräisiä tuotoksia.

Alennuskampanjan yhteydessä Steam on lanseerannut kauppapaikallaan nyt myös niin sanotun ”Hirviömäisen kesäpelin”. Kesäpeliä pelaamalla Steam-yhteisö voi avata uusia alennuksia kaikkien saataville, minkä lisäksi se tarjoaa samalla myös uuden keinon hankkia itselleen Steam-keräilykortteja. Kirjoitushetkellä peli on tosin sen verran suosittu, että sitä on hankala päästä edes kokeilemaan.

Osuvasti viime viikolla Steam käynnisti oman virallisen hyvitysohjelmansa. Mikäli jokin alennuksesta hankittu peli ei siis miellytä, voi siitä tiettyjen ehtojen täyttyessä pyytää nyt helposti rahansa takaisin.

Lisää luettavaa