Steam uudisti itsensä – löydä pelejä nyt aiempaa helpommin

Steam on kokenut uudistuksen jos toisenkin. Näin ollen muun muassa pelien löydettävyyden pitäisi olla nyt paremmassa kuosissa.

23.9.2014 22:15

Pelilatauskauppa Steam on uudistanut itsensä. Kauppapaikkaa hallinnoiva Valve lanseerasi tällä viikolla kokonaan uudet kauppasivut, joiden tarkoituksena on auttaa pelaajia löytämään paremmin heille sopivia pelejä Steamin tuhansien tuotteiden tarjonnasta.

Uusi kauppasivu on erityisesti rakennettu erilaisten suositusten varaan. Edelleenkin pelaajille kyllä mainostetaan muun muassa viimeisimpiä ja suosituisimpia julkaisuja, mutta nyt samalla Steam pitää lisäksi silmällä, mitä pelejä kukin käyttäjä ja tämän kaverit pelaavat. Tämän tiedon avulla se sitten yrittää mainostaa käyttäjille juuri niitä pelejä, joista he voisivat olla kiinnostuneita.

Uuden kauppasivun myötä Steamissa on mahdollista seurata jatkossa myös erilaisia ”kuraattoreita”, jotka voivat suositella seuraajilleen pelejä suoraan Steamin välityksellä. Nimekkäimpiä kuraattoreja ovat parhaillaan muun muassa pelilehti PC Gamer ja YouTube-persoona TotalBiscuit, mutta periaatteessa kuka vain voi ryhtyä sellaiseksi Steamin ohjeita seuraamalla.

Lisätietoja uusista kauppasivuista voi lukaista Steamin kotisivuilta.

Lisää luettavaa