Steam-koneet virallisesti myyntiin tällä viikolla pelialennusten saattelemana

Steam-koneet saapuvat virallisesti myyntiin tällä viikolla.

11.11.2015 09:03

Valven omat Steam Machines -konesarja on vihdoin virallisesti myynnissä.

Jo viime kesästä asti rajoitetussa ennakkotilausvalmiudessa olleet Steam-koneet ovat jo osoittautuneet myyntimenestykseksi. Tällä viikolla rauta saadaan kuitenkin virallisesti myyntiin niin Steamissa kuin valituilla jälleenmyyjillä, joten piikkejä myyntikäyriin lienee jälleen odotettavissa. Tällä hetkellä koneita myydään fyysisissä kaupoissa vain Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa, mutta Valve toivoo laajentavansa toimintaansa myöhemmin muuallekin.

Vaikka Steamin suomalainen verkkokauppa näyttää vielä eioota varsinaisten koneiden kohdalla, suurin osa on jo myynnissä valmistajien verkkosivuilla. Suoraan Steamista koriinsa voi napata 55 euron hintaan Steam Controller -ohjaimen tai Steam Link -suoratoistolaitteen, joista voi lukea lisää täältä.

Steam juhlii koneiden julkaisua tällä viikolla alennuskampanjalla, joka lyö tiskiin liudan SteamOS-yhteensopivia pelejä alhaisin hinnoin. Halvalla mukaan lähtee niin Dying Lightin (24,99€) ja Middle-earth: Shadow of Mordorin (16,99€) kaltaisia suurempia peli-ilmiöitä kuin Transistorin (4,74€) ja Axiom Vergen (12,59€) edustamaa erikoisempaakin heimoa. Alennuskampanjan tarjontaa voi tutkailla täältä tai suoraan Steamin etusivulta.

Lähde: Steam, Polygon, VG247

Lisää luettavaa