Steam-koneet Valven esittelyssä – peliale tukee kampanjaa

Steam Machine -olohuonetietokoneiden esittelysivustot ovat saapuneet Steamin verkkokauppaan. Käsiksi itse laitteisiin ei kuitenkaan pääse ennen marraskuuta.

6.3.2015 13:11

Valven omien Steam Machine -olohuonetietokoneiden esittelysivut ovat saapuneet Steam-palveluun.

Koneisiin ei pääse varsinaisesti käsiksi ennen alkutalvea, mutta niiden ominaisuuksia, komponenttitietoja ja hintoja voi jo tutkailla verkkokaupan kautta. Koneita on esillä tällä hetkellä 15 erilaista, ja niiden hintahaarukka vaihtelee 500 dollarista kunnioitettavaan viiteen tuhanteen.

Steam-koneiden ohella kauppaan ovat saapuneet Steam Controller -ohjain, vastikään julkistettu pelikuvaa pc:ltä televisioon siirtävä Steam Link -boksi sekä Valven ja HTC:n yhteistyössä kehittämät Vive-virtuaalilasit. Vaikka tuotteita ei voi vielä ennakkotilata, on Valve koonnut verkossa leijailevat tiedonmuruset yhteen kätevään kuluttajapakettiin, jonka perusteella ostopäätöksiä on helpompi tehdä.

Laitteistoihin voi tutustua tarkemmin täällä.

Steam Machine -kampanjaa tukee myös viikonlopun yli jatkuva SteamOS-ale, joka pudottaa Steamin omalle käyttöjärjestelmälle tulevaisuudessa saatavien pelien hintaa roimasti. Valtavista alennuksista nauttivat muun muassa PAYDAY 2, Sid Meier’s Civilization V ja Borderlands-sarja. 

Koko Steamin konekatalogin Vive-laseja lukuunottamatta odotetaan saapuvan olohuoneisiin marraskuussa.

Lähde: Destructoid, PC Gamer

Lisää luettavaa