Yksitoista vuotta sitten alkunsa saanut teknologialelu Garry’s Mod on saavuttanut jälleen yhden virstanpylvään elämässään. Pelin luonut Garry Newman on ilmoittanut Twitter-tilillään, että pelin kaupallista versiota on myyty nyt vuoden vaihduttua yli kymmenen miljoonaa kappaletta.

Peliä on myyty pääasiallisesti Steamin kautta. Ajoittain se on ollut kaupan tosin myös osana Humble Bundle -pakettejakin.

Kaupallinen versio Garry’s Modista on ollut saatavilla aina vuodesta 2006 asti. Tuotoksen historia yltää kuitenkin aina vuoteen 2004, jolloin se sai syntynsä suosittuna Half-Life 2 -modina.

Huimasta myyntimenestyksestään huolimatta Garry’s Mod ei ole ollut kuitenkaan Newmanin ainut menestystuote. Newmanin luotsaama pelistudio Facepunch on vastannut myös suositusta Rust-selviytymisseikkailusta, joka Newmanin mukaan oli ainakin vuonna 2014 noussut tuotteliaammaksi kuin Garry’s Mod.

Viime vuonna Newman ilmoitti, että jatko-osa Garry’s Modista olisi parhaillaan kehitteillä. Facepunch Studios on aikaisemmin ilmoittanut työstävänsä myös vielä esimerkiksi tennispeli Deucea, selviytymispeli Beforea, kolikkopelihallisimulaattori Arcadea ja jonkinlaista avaruusräiskintää. Kiirettä studiolla siis ainakin on viime aikoina piisannut.

Lähde: Garry Newman (Twitter)

Lisää luettavaa